Η XNX SIGNS εδώ και χρόνια δραστηριοποιείται στον χώρο των επιγραφών, των γραφικών τεχνών και της διαφημιστικής προβολής. Με μεγάλη επαγγελματική εμπειρία και άριστη γνώση του χώρου εξασφαλίζουμε στους πελάτες μας ένα αποτέλεσμα άριστης αισθητικής και ποιότητας με μοναδικό μας στόχο την καλύτερη προβολή της επιχείρησής σας. Είμαστε μαζί σας από το πρώτο στάδιο του σχεδιασμού ως και το τελευταίο της τοποθέτησης, πάντα βασιζόμενοι στις ανάγκες του κάθε πελάτη ξεχωριστά.


 

Διαδικασία κατασκευής

metre-ruban-777x437

 

Η διαδικασία κατασκευής της κάθε εργασίας που αναλαμβάνουμε ξεκινά με την άποψη του χώρου που θα τοποθετηθεί η επιγραφή. Το συνεργείο βλέπει και μετράει το χώρο και κατόπιν δίνεται η οικονομική προσφορά. Με την αποδοχή της προσφοράς προχωράμε στη δημιουργία μακέτας και δείχνουμε στον πελάτη την τελική εικόνα που θα έχει ο χώρος του μετά την κατασκευή της επιγραφής του.


 

Ποιότητα

 

best-quality-graphic

 

Στόχος μας είναι η ποιοτική δουλειά με υλικά υψηλών προδιαγραφών και εκτυπώσεις UV για μέγιστη προστασία.

 


 

Τιμές

taxa-juros-menor-1995-pessoa-fisica

 

Καταλαβαίνοντας τις ανάγκες για ποιοτική δουλειά και προσιτές τιμές κάνουμε κάθε δυνατή προσπάθεια να σας προσφέρουμε σε ανταγωνιστικές τιμές τα προϊόντα μας.


 

Σχεδιασμός

design-thinking

 

Ο σωστός σχεδιασμός μιας επιγραφής ή ενός εντύπου αποτελεί την αρχή για τη σωστή προώθηση της επιχείρησής σας. Στην εταιρεία μας αναλαμβάνουμε τον σχεδιασμό της μακέτας προσαρμοζόμενοι στις ανάγκες και τις απαιτήσεις του πελάτη μας.